Chargement...

Chargement en cours

Stäng fönstret



Ingredienser

7 dl skalade och tärnade Granny Smith äpplen
5 dl tärnad rabarber
1 dl Canderel
2 msk majsmjöl
0,75 dl vatten eller äppeljuice
1 msk citronjuice
1 msk rivet citronskal (kan uteslutas)
Täcke :
1,5 dl havregryn
0,5 dl russin
0,5 dl hackade nötter
0,75 dl Canderel
2 msk margarin
½-1 tsk kanel

Ugnstemperatur: 200°C
6 bitar

Skriv ut recept

Hem > Recept > Rabarber och äppelpaj

Rabarber och äppelpaj


Näringsvärde per portion

Energi
177 kcal

Protein
3 g

Fett
8 g

Kolhydrater
26 g

Tillagning

rabarberBlanda äpplen, rabarber, 1 dl Canderel och majsmjöl i en pajform. Blanda vatten, citronjuice och citronskal. Häll över fruktblandningen. Täck över och ställ in i ugnen ca 25 min på 200°C. Blanda havregrynen, russinen, nötterna, 0,75 dl Canderel, smält smör & kanel. Häll blandningen över pajen. Ställ in i ugnen och baka ytterligare 8-10 min till toppningen är krispig.


Tillbaka till recept