Chargement...

Chargement en cours

Stäng fönstret1 tsk socker = 1 tsk Canderel strö
1 dl socker = 1dl Canderel strö

Hem > Våra produkter > Överraskande lätt

Överraskande lättCanderel smakar precis som socker men utan den bittra eftersmaken som så ofta förknippas med icke-energigivande sötningsmedel. Canderels huvudsakliga sötningsingrediens är aspartam, vars beståndsdelar förekommer naturligt och i större mängder i vardagsmat såsom frukt, grönsaker och mjölkprodukter. Även om aspartam ger ett visst energitillskott används det i så små mängder att det är försumbart. Smaksättningen har tagits fram genom noggrann forskning och Canderel har förgyllt svenskars liv i över 20 år.

Genom att byta ut socker mot Canderel tillfredsställs även den största gottegrisen. Canderel strö kan användas för att laga och baka många olika läckra rätter och bakverk eller för att helt enkelt strös över flingor och frukt och ersättningen är enkel; en tesked Canderel ersätter en tesked socker. För ren njutning bör du testa att strö Canderel över färska jordgubbar. Canderels tabletter i praktiska dispenserar ersätter enkelt en sockerbit i kaffet eller teet och förhöjer smaken på ditt kaffe eller te.

Med sin unika blandning av ingredienser och smaksättning förhöjer Canderels senaste recept smaken på alla dina varma drycker och bakverk. Utöver detta lämpar sig ströet väl för matlagning och bakning eftersom den är värmetåligare. Med Canderel kan du njuta av den söta smaken samtidigt som du lättare kan kontrollera ditt dagliga kaloriintag.

Canderels har även en lätt chokladdryck utan tillsatt socker. Även här är mottot överraskande lätt – chokladdrycken innehåller 50% färre kalorier! Blanda chokladdrycken med varm eller kall mjölk och njut! Ett utmärkt alternativ för vuxna och barn som känner att de får i sig för mycket socker.

Canderel är lämplig för diabetiker och ger dem frihet att njuta av ett hälsosamt och läckert alternativ till socker.

För mer information om sötningsmedel läs här.

Canderelklubben